Kjøpsvilkår og leveringsbetingelser

For å handle hos oss må du være registrert forhandler.

Alle priser fritt vårt lager i Drammen. Tilsendte varer belastes med gjeldende fraktsatser (pr pall).

Vi gjør vårt beste for raskest mulig levering, men minner om at det meste av produksjonen foregår i India, Kina, Indonesia og Østen forøvrig. Restnoterte varer leveres så snart disse ankommer lager.

Betalingsbetingelser: Netto pr. 20 dager, etter godkjent kredittkontroll. Ved betaling etter forfallsdato belastes forsinkelsesrenter og gebyr etter gjeldende satser, og eventuelle fratrukne rabatter faktureres.

Alle priser er i NOK eks. mva og 1 % miljøgebyr. Alle varer leveres i hele kolli, kollistørrelse er oppgitt på hvert produkt. Oppgitte priser er pr stk eller sett. Brutt kolli = + 50 % på prisen. Ordre under kr 7500,- belastes småordregebyr på kr 750,-.

Alle våre lamper er produsert etter gjeldende normer/standarder. Møblene og interiørproduktene er for det meste produsert, beiset og polert for hånd. Dette, samt den lange båttransporten kan føre til uregelmessigheter i overflaten og sprekker i treverket. Dette er en del av produktets særpreg, og er derfor ikke å anse som reklamasjonsgrunnlag. Vi anbefaler forøvrig å tilføre tre- og naturprodukter fuktighet i form av olje, polish e. l. Tekstiler bør impregneres.

Vi gjør oppmerksom på at produktene ikke er emballert for videreforsendelse.

Det tas forbehold om eventuelle feil i oppgitt produktinformasjon, priser og annen informasjon. Vi forbeholder oss retten til å endre produktsortimentet, tilgjengelighet og pris.

Alle reklamasjoner skal meddeles oss snarest etter at varen er mottatt. Reklamasjonsskjema skal følge alle retursendinger. Ved transportskade må fraktbrev merkes og signeres av sjåfør.

Ved avbestilling/retur av korrekt bestilte varer belastes 25 % av ordren samt alle påløpte kostnader. Spesialbestilte varer kan ikke avbestilles/returneres.

All bruk av produktbilder etc. skal avtales på forhånd. Høyoppløste filer kan tilsendes etter avtale.

Ved eventuelle tvister vedtar partene Drammen tingrett som rett verneting i første instans.